CFR Călători anunță 16 trenuri în extrasezon pe ruta București – Constanța

CFR Călători anunță 16 trenuri în extrasezon pe ruta București – Constanța

CFR Călători anunță trenurile care vor circula începând cu data de 10 septembrie 2018. Trenurile din programul “Trenurile Soarelui 2018” circulă până la data de 9 septembrie, iar după această dată capacitatea de transport va fi adaptată cerinţelor de extrasezon. Mai multe detalii găsiți și pe siteul CFR Călători.

Astfel, legătura dintre București și Constanța va fi asigurată zilnic de 16 trenuri, din care 12 InterRegio (câte 6 pe sens) şi 4 Regio (câte 2 pe sens, cu plecare / sosire București Obor).
Durata de călătorie pe ruta București Nord – Constanța este de 2 ore pentru cele 4 trenuri InterRegio (câte 2 pe sens) care circulă fără opriri intermediare şi de circa 2 ore și 20 minute pentru celelalte trenuri InterRegio.
CFR Călători anunță 16 trenuri în extrasezon pe ruta București – Constanța
Mai mult, în contextul programului Litoralul pentru toți, pentru a facilita accesul turiștilor la Delta Dunării, zilnic, până la data de 30 septembrie 2018, va circula tren direct InterRegio pe ruta București Nord – Tulcea Oraș și retur (IR 1689, cu plecare din București Nord la 06:10 și IR 1688, cu plecare din Tulcea Oraș la ora 13:10). După această dată, vor circula doar la final de săptămână (în zilele de vineri, sâmbătă și duminică). De asemenea, în fiecare zi, 4 trenuri (câte 2 pe sens) vor continua să circule între Medgidia și Tulcea şi retur.Foto: Andrei Marian
Info: CFR Călători

1.165 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *