CFR SA a anulat licitația pentru reparația viaductului Cârcea din lipsă de oferte

AGIFER a finalizat raportul în cazul accidentului feroviar de la viaductul Cârcea

CFR SA a lansat în 28.02.2020 licitația pentru „Lucrări de reparaţii a tablierului nr. 1 de pe Fir II al viaductului Cârcea amplasat la km 200+306 pe linia CF 100 Videle-Orşova – SRCF Craiova”, cu termen de depunere a ofertelor până pe 06.04.2020, moment în care licitația a fost anulată din lipsă unor oferte depuse, conform SEAP „ Motivul anularii: Aceasta procedura a fost anulata automat deoarece la data limita de depunere oferta nu au existat ofertanti care au depus oferta”.

Lucrarea ce urmează a fi executată după atribuirea unei licitații constă în:
• Revizuirea poziţiilor aparatelor de reazem şi a unghiurilor de rotire a rulourilor aparatelor de reazem mobile la tablierele de pe firul II.
• Introducerea în spatele culeei C1 fir II a unui podeţ provizoriu U5 în vederea descărcării terasamentului.
• Executarea reparaţiilor elementelor structurale avariate ale tablierului nr. 1 de pe firul II.
• Executarea unor rezemări suplimentare a celor trei tabliere de pe firul II, cu stive de traverse montate sub rigidizarle riglei inferioare a cadrelor transversale finale ale tablierelor conform soluţiilor de alcătuire a stivelor din proiect, planşele P12 şi P13.
• Executarea unui trotuar nou, prin montarea unor console noi la tablierele 1,2 de pe firul II pe partea dinspre firul I şi refacerea podinei de trotuar cu dulapi metalici transversali.
• Executarea unui parapet nou pe trotuarele dinspre firul I, pe lungimea tablierelor 1 şi 2 de pe firul II.

Valoarea totala estimată a lucrărilor executate = 446.689,72 lei fără TVA din care: I. Reparatii tablierul nr. 1 de pe firul II al Viaductului Carcea amplasat la km 200+306 al liniei 100 Videle – Orsova = 436.189,72 lei fara TVA II. Organizare de santier = 10.500 ,00 lei fara TVA.Foto: RAPORT AGIFER/AFER

1.561 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *