Autoritățile din Cambridgeshire și Peterborough consultă publicul pentru noua strategie de transport pe 30 de ani

Bombardier Transportation lansează o nouă identitate a companiei și noile soluții pentru mobilitatea durabilă

Membrii publicului vor avea ocazia să contribuie la împărtășirea unei strategii pentru a aborda provocările legate de transport și pentru a sprijini ambițiile de dezvoltare în Cambridgeshire și Peterborough în următorii 30 de ani. Planul local de transport al Combined Authority Board, Local Transport Plan (LTP) va oferi fundația politică și contextul strategic pentru proiectele-cheie precum propunerile stațiilor CAM Metro, Wisbech, Soham și Cambridge South, dublarea A47 și A10 și lucrările în curs de reformare a autobuzului reţea.

Comitetul autorității combinate va fi recomandat să aprobe o consultare a comunității și a părților interesate pe scară largă privind LTP, care va avea loc ca evenimente de jumătate de zi desfășurate în întreaga zonă, la care publicul ar fi încurajat să participe. Va fi, de asemenea, oportunitatea de a contribui prin consultarea online. Acest proces este de așteptat să înceapă din iunie 2019, și să se desfășoare în jurul a 12 săptămâni, cel puțin.

Scopul consultării publice este de a stabili împreună cu comunitățile locale provocările legate de transport cu care se confruntă regiunea și de a căuta feedback cu privire la abordarea și politicile propuse pentru a le aborda.

LTP va oferi viziunea și strategia pentru a răspunde provocărilor formulate în „Cambridge and Peterborough Independent Economic Review (CPIER)”, sprijinind în același timp viziunea de dezvoltare a primarului. Aceasta include angajamentul de a dubla dimensiunea economiei zonei în peste 25 de ani, asigurând disponibilitatea unor locuri de muncă bune la maxim 30 de minute de la domiciliu, facilitând transportul mai curat și mai durabil, reducând congestionarea și furnizând infrastructura care va sprijini locuințele noi necesare. Planul va acoperi perioada până în 2050 și va alinia și sprijini obiectivele de creștere ale planurilor locale din Cambridgeshire și Peterborough. LTP va fi, de asemenea, un pilon cheie al cadrului strategic al Combined Authority Board, care va fi legat de Strategia industrială locală și Faza 2 a Cadrului Spațial Non-Statutar.Info: Combined Authority Board

514 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *