Căile Ferate din Bulgaria achiziționează 10 locomotive Siemens Smartron

Smartron

Un consorțiu condus de divizia Siemens Mobility, va livra 10 noi locomotive electrice către căile ferate de stat bulgare. Selecția s-a făcut după negocierile din cadrul procedurii de achiziție publică: „Asistență de livrare și garanție a 10 locomotive electrice noi produse pentru nevoile BDZ – Passenger Transport Ltd.”.

Dintre cei trei ofertanți, care au trimis cereri inițiale de participare, în cea de-a doua etapă a ofertei de achiziții, doar Siemens a prezentat oferte tehnice și de preț. Prețul negociat cu consorțiul pentru executarea contractului este de 55.544.816 BGN fără TVA și este mai mic decât bugetul anunțat al ofertei de 57,5 milioane BGN fără TVA.

Prețul este pentru un pachet și include valoarea locomotivelor, modelul Siemens Smartron, precum și suport tehnic și toate piesele de schimb și consumabile pentru o perioadă de 3 ani sau 600 000 km, , precum și transport, asigurare și pregătirea de exploatare.

De asemenea, o prelungire a perioadei de garanție de la 24 la 36 de luni a fost convenită suplimentar în preț, precum și instruirea mecanicilor și a personalului BDZ pentru întreținerea locomotivelor. Prima locomotivă trebuie livrată până la 10 luni după semnarea contractului, în timp ce termenul total de livrare este de 13 luni.Foto: Siemens

1.627 Vizualizări

2 thoughts on “Căile Ferate din Bulgaria achiziționează 10 locomotive Siemens Smartron

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *