Bombardier livrează o comandă suplimentară pentru 40 de vagoane de metrou MOVIA pentru Metroul din Delhi

Bombardier livrează o comandă suplimentară pentru 40 de vagoane de metrou MOVIA pentru Metroul din Delhi

Bombardier Transportation a câștigat un nou contract de furnizare a unui număr suplimentar de 40 de vagoane de metrou Bombardier MOVIA către Delhi Metro Rail Corporation Ltd (DMRC). Vagoanele noi vor spori flota DMRC MOVIA de la 776 la 816 unități, devenind una dintre cele mai mari flote de metrou ale Bombardier din lume.

Gradul ridicat de localizare la ambele uzine Savli și Maneja este în concordanță cu planul indigen de achiziții publice de metrou din Delhi, care încurajează fabricarea locală și programul „Make in India” al guvernului indian prin furnizarea de vehicule feroviare, produse și soluții dezvoltate local. Bombardier este unul dintre cei mai importanți furnizori ai metroului din Delhi și cu peste 120 de kilometri de linie în exploatare pentru liniile 5, 6 și 7 ale metroului din Delhi, este, de asemenea, cel mai mare contractant al soluțiilor de semnalizare. Recent, Bombardier a echipat ultima secțiune majoră de pe linia 7 de metrou complet automatizată Delhi, cu soluția avansată BOMBARDIER CITYFLO 650 de control al trenurilor pentru a susține operațiunile automate sigure și fiabile.

Noile vehicule moderne de înaltă capacitate MOVIA pentru metroul din Delhi integrează unele dintre cele mai avansate tehnologii de mobilitate din lume, cum ar fi sistemul de propulsie și control Bombardier MITRAC și boghiurile Bombardier FLEXX Metro 3000, un design extrem de robust și fiabil. Aceste vehicule noi vor transporta până la 740 de pasageri și, odată ce vor fi configurate în garnituri cu opt vagoane, vor transporta până la 2960 de pasageri, ceea ce va conduce la majorarea capacităților necesare în trei linii principale de metrou din Delhi.Foto&info: Bombardier

1.387 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *