Berliner Verkehrsbetriebe achiziționează 15 autobuze Mercedes Citaro full electric

Berliner Verkehrsbetriebe achiziționează 15 autobuze Mercedes Citaro full electric

Berliner Verkehrsbetriebe a lansat o comandă pentru 15 autobuze Mercedes Citaro full electric. Berliner Verkehrsbetriebe (BVG), cel mai mare operator de autobuze din Germania, a decis deci să comande în favoarea viitorului Citaro full electric, fiind a treia comandă încă dinaintea premierei mondiale la Expoziția Internațională de Vehicule Comerciale (IAA), în luna iulie. Cele 15 autobuze vor fi livrate în prima parte a anului 2019.

Mercedes Citaro full electric pentru Berlin are zece module de baterie. Acestea vor fi încărcate la prize în depoul de autobuze. Acestea sunt alimentate de o axă electrică cu motoare electrice din apropierea butucilor roților. Un sistem de management termic extrem de avansat, cu componente de înaltă tehnologie, cum ar fi o pompă de căldură, scade consumul de energie.

Compartimentul pentru pasageri al Mercedes Citaro full electric este același cu cel al echivalentului său alimentat convențional. Versiunile BVG ale Mercedes Citaro full electric sunt echipate impresionant. Pentru pasagerii cu mobilitate restrânsă, așezati în direcția de deplasare, există monitoare adecvate pentru a furniza informații. Persoanele cu deficiențe de vedere beneficiază în mod special de ghidaje tactile avansate cu o suprafață cu nervuri.Foto&info: © 2018 Daimler AG

857 Vizualizări

1 thought on “Berliner Verkehrsbetriebe achiziționează 15 autobuze Mercedes Citaro full electric

  1. Se stie ceva de pret? Ca poate Mercedes se baga si la licitatia de autobuze electrice de la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *