Avelia AGV de la Alstom atinge 100 de milioane de kilometri în Italia

Avelia AGV de la Alstom atinge 100 de milioane de kilometri în Italia

Flota Alstom de 25 de trenuri de mare viteză Avelia AGV care operează în Italia a parcurs un total de peste 100 de milioane de kilometri de la intrarea în serviciu în aprilie 2012, deținută și operată sub denumirea de serviciu Italo de către Italo-Nuovo Trasporto Viaggiatori, primul privat operator de mare viteză în Europa.

Italo, cu flota sa compusă din Avelia AGVs și Avelia Pendolinos, acoperă întreaga zonă națională deservită de linii de mare viteză, conectând un total de 25 de orașe italiene și 30 de stații de cale ferată cu 116 servicii zilnice.

Trenurile Avelia AGV circulă cu viteze de 300 km / h cu cel mai înalt nivel de siguranță și confort, datorită unei arhitecturi articulate proiectate pentru viteze foarte mari. Configurația cu 11 vagoane are ca rezultat trenuri care au o lungime de peste 200 de metri.

Experiența pasagerilor este în centrul designului Avelia AGV. Trenul oferă o lățime suplimentară a caroseriei de 100 mm în comparație cu trenurile convenționale nearticulate de mare viteză și un interior luminos datorită celor mai mari ferestre de pe piața de trenuri de mare viteză.


Foto&info: Alstom

221 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *