Un autobuz decapotabil Iveco Mago2 va realiza circuite turistice în Oradea

Un autobuz decapotabil va realiza circuite turistice în Oradea

Azi, 14 august 2018, conducerea OTL a susținut o conferință de presă pe platoul din fața Primăriei Oradea, în care a prezentat autobuzul turistic Iveco Mago2, recent achiziționat din Olso, Norvegia. Autobuzul, destinat plimbării turiștilor pe la obiectivele cele mai importante ale orașului, a sosit duminică în Oradea, urmând să primească cartea de identitate și să fie înscris în circulație.
Un autobuz decapotabil va realiza circuite turistice în Oradea
Acesta este un autobuz cabrio Iveco Mago2 de tip second-hand, fabricat în 2008, având un motor de 5,6 litri, o capacitate de 33 de locuri pentru pasageri, plus locul conducătorului, deci în total 34 de locuri. Prețul autobuzului a fost 67 de mii de euro, preț ce include și transportul acestuia. Autovehiculul are acces pentru persoane cu dizabilități. Fiecare scaun este dotat cu sistem de traducere în patru limbi și conector pentru cască. Autobuzul are o instalație de sonorizare pentru amplificare și microfon cu șase boxe.
Un autobuz decapotabil va realiza circuite turistice în Oradea
Traseul de aproximativ 15-20 de km pe care va circula autobuzul va cuprinde în primul rând obiectivele turistice din Oradea, acesta urmând a fi stabilit împreună cu primăria. Costul biletului va fi între 25 de lei și 60 de euro (n.r. cel mai probabil este vorba tot de lei, comunicatul venind cu euro de la pm Oradea) pentru o durată de 48 de ore, turiștii având posibilitatea să urce și să coboare când doresc. Conducerea OTL propune 6 curse pe zi, autobuzul Iveco Mago2 urmând să circule după un program care va fi stabilit. La cerere se vor efectua curse și noaptea.Foto&info: Primăria Oradea

1.759 Vizualizări

2 thoughts on “Un autobuz decapotabil Iveco Mago2 va realiza circuite turistice în Oradea

  1. „va fi între 25 de lei și 60 de euro pentru o durată de 48 de ore”
    60 de euro? Nu cumva 60 de lei? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *