Astra Arad este singurul ofertant al licitației pentru două tramvaie reluată la Brăila

Cu o primă licitație anulată din lipsă de oferte, primăria Brăila a primit o ofertă de la Astra Arad în cadrul procedurii reluate pentru – Furnizare 2 tramvaie de capacitate medie în cadrul proiectului “Modernizare transport electric Parc Monument – Radu Negru“, proiect în valoare de 16 milioane de lei. Tramvaiele vor avea o capacitate minimă de 68 de călători, o garanție de minim 350.000 km sau 5 ani și un număr de minim 32 de călători pe scaune. Tramvaiele vor fi livrate în termen de 18 luni de la semnarea contractului, finanțarea fiind asigurată prin Programul Operational Regional – POR. Dacă oferta Astra Arad corespunde cerințelor primăriei Brăila, contractul ar putea fi semnat până la finalul anului.

Atribuirea contractului la Brăila, ar aduce modernele tramvaie produse la Arad în al șaselea oraș, după București, Cluj, Arad, Oradea și Galați.

Foto: mobilitate.euÎncepând cu 3 mai 2022, Mobilitate.eu a lansat Platforma de comunicare Mobilitate.eu, unde puteti vedea noutati in timp real despre proiectele de infrastructura si mobilitate din România și din afară și vă puteți inscrie pentru a discuta pe baza acestora și puteti contribui cu informatii despre orice tema de interes din domeniul mobilitatii. Inscrierea si calitatea de membru sunt gratuite si nelimitate, singura conditie fiind respectarea unui regulament simplu si usor de parcurs.

1.926 Vizualizări

1 thought on “Astra Arad este singurul ofertant al licitației pentru două tramvaie reluată la Brăila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *