Alstom și SMRT Trains semnează un parteneriat pentru sistemul de control al trenurilor fără mecanic din Singapore

Alstom și SMRT Trains semnează un parteneriat pentru sistemul de control al trenurilor fără mecanic din Singapore

Alstom și SMRT, cu sprijinul Autorității pentru transporturi terestre (LTA), au semnat un acord care va asigura continuitatea fiabilității și disponibilității sistemului de control al trenurilor fără mecanic instalat de Alstom pe rețeaua a Circle Line (CCL). Acest acord de asistență pentru servicii pe termen lung (LTSS) este primul de acest gen pentru o linie de transport rapid din Singapore (MRT), cu un contract de 16 ani, care include și garanții de performanță pentru întregul termen contractat.

Beneficiind de experiența îndelungată a Alstom în soluții de control și întreținere a trenurilor, programul prevede ca Alstom să ofere piese de schimb, reparații, managementul modernizărilor și suport tehnic pentru sistemul CCL până în anul 2035. În această perioadă, o echipă locală de experți Alstom va lucra îndeaproape cu echipa CCL a trenurilor SMRT pentru a menține disponibilitatea și securitatea sistemului de control. O astfel de localizare a resurselor dedicate la fața locului, inclusiv adoptarea de instrumente de diagnostic avansate, oferă flexibilitate operațională și eficiență pentru a asigura un serviciu sigur și de încredere pentru navetiști CCL.

Soluția Alstom pe bază de comunicare a trenurilor bazate pe comunicații (CBTC) Urbalis a intrat pentru prima dată în rețeaua CCL în 2009, permițând primele operații automatizate ale rețelelor de metrou și ale căilor ferate suburbane. Oferă operatorilor un control precis al mișcărilor trenului, permițând mai multor trenuri să circule pe linie la frecvențe mai mari și viteze în siguranță totală, cu sau fără mecanici.Foto: Pixabay

777 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *