Alstom va realiza mentenanța pentru o flotă de 30 de trenuri regionale ale VR Suedia

Alstom va realiza mentenanța pentru o flotă de 30 de trenuri regionale ale VR Suedia

Alstom anunță că a semnat un contract cu VR Sweden pentru întreținerea a 30 de trenuri regionale în Suedia. Alstom va asigura întreținerea flotei VR Sweden, noul operator al trenurilor, pentru flota lui Tåg i Bergslagen, care leagă cele patru județe din zona Bergslag. Contractul valorează aproape 1 miliard SEK, iar scopul Alstom va fi să ofere 10 ani de întreținere a flotei, cu o opțiune de încă 1 an. Noul contract va începe pe 10 decembrie 2023.

Alstom va continua să asigure întreținerea flotei Tåg i Bergslagen în depourile existente din Gävle și Västerås, care vor fi extinse și modernizate pentru a se potrivi noilor trenuri mai lungi. În plus, Alstom se va concentra pe dezvoltare printr-un grad mai ridicat de întreținere digitalizată.

Alstom este cel mai important furnizor de pe piața feroviară suedeză, având livrate peste 1.000 de trenuri către căile ferate suedeze. Proiectele în derulare sunt, de exemplu, trenuri de metrou (C30) către Stockholm, noi trenuri regionale către Göteborg și trenuri de mare viteză viitoare ale SJ (SJ250). Alstom are, de asemenea, câteva contracte mari de întreținere, efectuând întreținere în 16 depouri locale, inclusiv cele din Motala și Västerås, specializate în întreținere grea. Compania conduce, de asemenea, lansarea ERTMS în Suedia, atât la bord, cât și pe cale, și furnizează sistemul de trafic național standardizat către Administrația suedeză a transporturilor. Alstom are aproximativ 2.000 de angajați în Suedia.

Foto&info: Alstom

665 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *