46 de tramvaie din București vor fi echipate cu aer condiționat

PMB bugetează modernizarea stațiilor liniei 41 și alte proiecte pentru eficientizarea rețelei de tramvai din București

STB a atribuit licitația pentru „Modernizare tramvaie V3A-CH-PPC –cu sistem de climatizare in salonul de pasageri (cu montaj si punere in functiune)”, contract ce vizează seria de 46 tramvaie CH PPC, aflate în circulație pe liniile 1, 10, 34 și 41, dar și în număr redus, 1-2 vagoane, pe liniile 23 și 32. Contractul cu valoarea de 16,3 milioane lei a fost atribuit firmei MARI-VILA COM S.R.L., iar montajul pe toată seria de tramvaie va dura 14 luni. Tramvaiele CH PPC sunt printre cele mai moderne tramvaie ale RATB, provenind din modernizarea fostelor generații de vagoane, în perioada 2006-2009.Foto: Andrei Marian

2.385 Vizualizări

8 thoughts on “46 de tramvaie din București vor fi echipate cu aer condiționat

  1. Pe 23 din nou chopper? Pai acum sunt din ce știu în 27,plus că din ce știu s-ar vrea în viitorul apropiat ca linia 19 sa cedeze turele de la Titan, pentru 27, și Dudeștiul sa ia din nou linia 19 și suplimentat că din ce am înțeles a crescut cererea pe relația Dristor -Mihai Bravu-Vitan-Sincai pentru 19, cu vreo 2-3 ture din ce am înțeles.Ramane de văzut.

    1. Cele din 27 vor ajunge in 23, oricum de obicei unul este redus din lipsa de parc. Pe linia 19 nu vor fi trimise vagoane de Dudesti pentru ca se distrug pe Sincai.

  2. Aha.Mersi mult pentru răspunsuri.Ca tot ai adus aminte de tramvaie care se distrug pe linii ca Șincai,de anul asta nu vedem mișcări mai vizibile la capitolul modernizări de infrastructură în afara de Vasile Milea? La Republica nu sunt sanse ca din ce am inteles acolo trebuie pus ca trebuie intrat în modernizare cu tot bulevardul nu doar linia de tramvai !?! Pe Calea Călărași nu se stie nimic ca era vorba sa mute Hala Traian sau sa o fărâmă pe modelul de la Buzești pentru a lărgi în zona?! Calea Dudești la fel ca si aici era vorba sa lărgească la două benzi plus linia de tramvai?! Pe Șincai din ce am inteles era vorba sa l modernizeze în două etape la modul ca se auzea într-un timp ca vor sa înceapă cu Calea Șerban Vodă,pentru ca urma sa demoleze casele din zona pentru a lărgi, proprietarii primise la un moment dat,înștiințare de pe la primărie ca urmeaza să-i mute în altă parte.Doar pe Basarabia daca se intra cu modernizatul…

        1. Momentan doar zvonuri de presa. Buget pe 2019 finalizat inca nu exista, abia dupa ce se va aproba se va putea incepe o procedura, dar cu licitatii si tot, mici sanse sa vedem ceva concret prea repede.

  3. Ca un offtopic,observ ca vagoanele de tip bucur 1 au fost mutate în 25,văzute la eroii revolutiei,ieri nu mai puțin de 2 și astăzi erau 4 ,3003,3010,3011 si inca unul care nu i am văzut numărul dar tot albastru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *