ABB își extinde portofoliul de încărcare e-Bus cu un nou pantograf automatizat
Mobilitate

ABB își extinde portofoliul de încărcare e-Bus cu un nou pantograf automatizat

Cu piața mondială a autobuzelor electrice (e-Bus) prevăzută să înregistreze o rată anuală de creștere compusă de 16,6% până în 2025, ABB și-a demonstrat în continuare angajamentul de a transforma mobilitatea prin lansarea celei mai recente adăugiri la portofoliul său de încărcare e-Bus, Panto Up.

Lansat UITP 2019 din Stockholm, Suedia, Panto Up a fost conceput pentru a oferi o soluție de încărcare flexibilă, eficientă și complet automată pentru flotele mai mari de autobuze electrice, unde spațiul limitat al depourilor a determinat alegerea autobuzelor cu încărcare prin pantograf.
ABB își extinde portofoliul de încărcare e-Bus cu un nou pantograf automatizat
Panto Up, combinat cu sistemul de încărcare secvențială al ABB pentru depouri, este un concept de încărcare ușor de instalat, care permite încărcarea secvențială de până la trei autobuze în același timp, cu o putere de 50-150kW per vehicul. Panto Up oferă, de asemenea, o gamă de putere de 150-600kW pentru încărcarea ocazională la opririle în terminale ale liniilor de autobuz din timpul zilei, oferind o soluție ideală pentru a asigura transportul public cu emisii zero fără a afecta operațiunile normale.

Panto Up completează portofoliul principal de încărcare eBus de la ABB, care cuprinde soluții de încărcare, de la o placă de perete de 24kW la 1000V și de 50kW Terra 54 HV la încărcătoare de la 1000V la 350kW cu cabluri răcite cu lichid. Acesta include, de asemenea, Panto Down bine stabilit, bazat pe OppCharge, o interfață deschisă pentru încărcarea autobuzelor DC.Foto&info: ABB

94 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *