SUA – Wabtec va moderniza încă 330 de locomotive ale Norfolk Southern

SUA - Wabtec va moderniza încă 330 de locomotive ale Norfolk Southern

Wabtec Corporation a anunțat o comandă suplimentară pe mai mulți ani de la Norfolk Southern pentru modernizarea a 330 de locomotive, ca parte a parteneriatului ditre cele două companii. Această înțelegere face parte din eforturile continue ale Norfolk Southern de a îmbunătăți în continuare eficiența combustibilului și de a reduce emisiile din flota sa. Cu fiecare locomotivă modernizată, emisiile de carbon din Norfolk Southern sunt reduse cu mai mult de 500 de tone pe an. Acordul marchează a treia comandă majoră de modernizare din 2015, făcând-o cea mai mare flotă modernizată din America de Nord, cu peste 950 de locomotive la finalizare în 2025.

„Modernizarea locomotivelor din flota noastră va îmbunătăți performanța operațională și fiabilitatea”, a declarat Tom Schnautz, vicepreședinte Advanced Train Control pentru Norfolk Southern. „Important, ne va ajuta, de asemenea, să atingem obiectivul nostru bazat pe știință de reducere cu 42% a intensității emisiilor până în 2034. Programul de modernizare dovedit al Wabtec ne permite să maximizăm valoarea locomotivelor noastre, să minimizăm utilizarea de noi materiale și să reducem impactul asupra mediului. impactul operațiunilor noastre.”

Wabtec va moderniza locomotivele D9-44CW care au mai mult de 20 de ani și le va transforma în AC44C6M, ceea ce va adăuga încă 20 de ani de viață fiecărei locomotive. Locomotivele modernizate vor beneficia de modernizarea motorului FDL Advantage și o suită de soluții digitale, inclusiv Trip Optimizer, SmartHPT și Distributed Power. Modernizările vor aduce dividende semnificative pe locomotivă, inclusiv eficiența combustibilului îmbunătățită cu până la 25%, o creștere a fiabilității cu peste 40%, capacitatea de transport a crescut cu până la 55%, și o reducere a cheltuielilor de întreținere, reparații și revizii cu 20%.
„Wabtec a dezvoltat un portofoliu de tehnologii modulare pentru o varietate de soluții de modernizare pentru locomotive de vârstă mijlocie. Acest lucru a fost realizat într-un mod strategic, analizând flota și nevoile clienților noștri. Programul nostru de modernizare permite Norfolk Southern să-și îmbunătățească flota existentă, aducând performanța locomotivelor vechi la cele mai noi standarde”, a declarat Pascal Schweitzer, președintele Wabtec Freight Services. „Prin personalizarea acestor modernizări pentru Norfolk Southern și prin instalarea tehnologiei de ultimă oră, ajutăm calea ferată să obțină rezultate, inclusiv efort de tracțiune crescut, eficiență a combustibilului, fiabilitate și aderență, care reduc costurile de întreținere.”

Programul de modernizare al Wabtec este o componentă cheie a eforturilor Wabtec de sustenabilitate. Actualizează locomotivele vechi cu soluții personalizate care variază de la modificări simple, cum ar fi actualizările sistemului de control, până la restaurări complexe, cum ar fi transformarea completă a unei locomotive învechite de curent continuu într-o locomotivă de curent alternativ echipată cu tehnologie digitală de ultimă oră.

Până în prezent, Wabtec a livrat peste 1.100 de locomotive modernizate în America. Beneficiile de eficiență a consumului de combustibil ale acestor locomotive au redus emisiile de carbon cu peste 1,4 milioane de tone din 2015. Această reducere este echivalentul cu eliminarea emisiilor de la 340.000 de mașini.

Foto&info: Wabtec340 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *