VTG facilitează transportul feroviar al mărfurilor refrigerate prin echiparea vagoanelor cu generatoare electrice

VTG facilitează transportul feroviar al mărfurilor refrigerate prin echiparea vagoanelor cu generatoare electrice

Soluții inteligente pentru transportul produselor alimentare și farmaceutice pe calea ferată vin odată cu dezvoltarea rCE Powerpack, pentru ca VTG să permită în viitor clienților săi să utilizeze vagoane cu containere pentru a transporta mărfuri frigorifice pe calea ferată. Un generator, acționat de o pompă hidraulică, transformă energia cinetică în energie electrică, care este utilizată pentru a răci bunurile cum ar fi fructele, legumele, alimentele congelate și medicamentele în mod corespunzător. Sistemul a fost dezvoltat de către compania feroviară de transport logistic elvețiană railCare, o filială a grupului de tranzacționare Coop. rCE Powerpack au fost utilizate cu succes în Elveția începând cu anul 2016 și au fost aprobate pentru utilizare în întreaga Europă. Marketingul este realizat exclusiv de VTG.

Pachetul modular rCE Powerpack poate fi montat pe orice vagon de transport pentru corpuri swap sau containere și constă dintr-un cadru de adaptare cu întregul sistem de alimentare cu energie încorporat în el. O pompă hidraulică montată pe un set de roți conduce un generator care produce energie electrică atunci când se atinge viteze mai mari de 30 km / h. Această energie este utilizată atât pentru a alimenta unitățile de refrigerare ale containerelor, cât și pentru a încărca pachetele de energie, asigurând întotdeauna o sursă de alimentare neîntreruptă, chiar și atunci când vagoanele staționează. Prin urmare, numărul pachetelor de energie determină cât timp este garantată răcirea. Serviciile specifice necesare pot fi adaptate individual la consultarea clientului.

Caracteristica specială a rCE Powerpack este că datele de locație, viteza, starea de încărcare a pachetului de alimentare și consumul de energie al containerelor conectate la sistem sunt transmise prin intermediul rețelelor celulare. Aceste date sunt transmise sediului central al companiei, pot fi solicitate în orice moment utilizând o aplicație și documentează modul în care este alocată energia electrică.


Foto: mobilitate.eu

1.171 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *