Vossloh oferă o nouă experiență în domeniul serviciilor feroviare în Franța

Vossloh oferă o nouă experiență în domeniul serviciilor feroviare în Franța

Cu Vossloh Services France SAS, fondată în aprilie 2019, Vossloh oferă pe piață servicii personalizate de întreținere a sistemelor feroviare și de întreținere a sistemelor de comutare, asistență tehnică și instruire. Vossloh se poziționează ca specialist în managementul activelor, valorificând know-how-ul său la nivel înalt și experiența experților grupului în funcție de client.

Prin crearea unei unități comune de servicii care să cuprindă angajații din cadrul departamentelor Vossloh Rail Services (divizia Lifecycle Solutions) și Vossloh Switch Systems (divizia Module personalizate), Vossloh răspunde cererii tot mai mari de servicii feroviare. Acestea includ lucrări specifice de întreținere a sistemelor feroviare, gestionarea pieselor de schimb și prelucrarea individuală a șinelor pe bază de condiții. Pornind de la monitorizarea condițiilor și achiziția de date, prin analiză până la recomandarea și implementarea măsurilor de întreținere specifice, Vossloh oferă servicii complete pentru întreținerea condiționată a rețelelor feroviare convenționale și a rețelelor de transport urban.

Acordurile-cadru din alte țări europene, cum ar fi recentul acord-cadru de doi ani din Suedia, care include întreaga gestionare a proiectelor, demonstrează potențialul acestei strategii de creștere. Introducerea soluției de gestionare a activelor MR.pro joacă un rol important în acest context. Pe baza datelor colectate, operatorii de rețea obțin informații fiabile despre durata de viață și instrucțiuni concrete de acțiune.

Noua companie de servicii include, de asemenea, un centru de instruire. Aici, Vossloh Services France oferă cursuri de instruire privind metodele de inspecție și întreținere, precum și produsele Vossloh sau procesele tehnice speciale. Vossloh Services France SAS este un furnizor de soluții personalizate pentru gestionarea activelor, răspunzând nevoilor rețelelor feroviare prin disponibilitatea optimă a pieselor, în condiții de siguranță și cu reducerea costurilor de transport.


Foto&info: Vossloh

658 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *