Vossloh a deschis un nou centru de servicii și cercetare în Franța

Vossloh a deschis un nou centru de servicii și cercetare în Franța

Vossloh Services France SAS, creată în aprilie 2019, și-a lansat activitățile de astăzi prin reunirea echipei sale la Centrul Tehnologic Reichshoffen.

În jurul președintelui lor, Gerard Thorez, împreună cu cei doi directori generali, Jean-Claude Leval și Nils Voegeding, echipa a avut ocazia să discute despre noile servicii personalizate de întreținere a sistemelor feroviare și a sistemelor de comutare, asistență tehnică și activități de instruire.

Marc-Antoine de Dietrich, CEO al grupului Vossloh Cogifer, și Marcel Taubert, directorul general al Vossloh Rail Services, au sponsorizat acest eveniment și au insistat asupra provocării: poziționarea companiei ca specialist în managementul activelor, punând în valoare know-how-ul său la nivel înalt și experiența experților grupului în funcție de client.

Noua companie intenționează să fie un furnizor de soluții de gestionare a investițiilor personalizat, răspunzând nevoilor rețelelor feroviare, promițând disponibilitatea cea mai bună piesă posibilă, în condiții de siguranță și cu reducerea costurilor de transport.Foto&info: Vossloh Services France SAS

919 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *