Volvo Bus primește o comandă pentru 373 de autobuze Euro VI pentru Dubai

Volvo Bus primește o comandă pentru 373 de autobuze Euro VI pentru Dubai

Dubai Roads and Transport Authority (RTA) a comandat 373 de autobuze de la Volvo și importatorul lor local Famco. Cu această ultimă comandă, flota Volvo din Dubai RTA va ajunge la 571 de vehicule. RTA din Dubai investește foarte mult în transportul public, cu scopul de a deveni prima alegere pentru mobilitatea din Dubai. Numărul de autobuze din emirate va crește cu aproape 30% în perioada 2018 – 2020.

Șasiul B8RLE Euro VI va avea o caroserie Sunsundegui SB3. Acestea vor fi primele autobuze Euro VI care vor funcționa în regiune. Livrările sunt planificate pentru T3 2019 și Q2 2020. Livrarea include un contract de întreținere cuprinzător de 10 ani care acoperă și pneurile și bateriile.

Autobuzele sunt concepute pentru a satisface cerințele ridicate privind confortul și siguranța pasagerilor, șoferilor și utilizatorilor drumurilor. Echipamentul standard include frâne electronice Volvo și ESP (Electronic Stability Programme). Autobuzele vor avea cel mai înalt nivel de sisteme inteligente de transport (STI) pentru urmărirea flotei, precum și noile inovații, precum ecrane interactive.

Autobuzele vor fi echipate, de asemenea, cu sisteme moderne de asistare și monitorizare a șoferului, cum ar fi oboseala șoferului, RFID șofer și pachetul Volvo I-coaching. Pasagerii vor experimenta interioare premium cu scaune ergonomice de lux și accesorii de confort precum încărcarea prin USB. Autobuzele vor fi compatibile cu tehnologia ITxPT, un sistem care permite interoperabilitatea între sistemele informatice din transportul public.Foto&info: Volvo Bus

804 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *