Volvo va livra autobuze electrice la Kungsbacka în Suedia

Volvo va livra autobuze electrice la Kungsbacka în Suedia

Bussar-ul KE, care gestionează majoritatea traseelor de transport din Kungsbacka, a comandat trei autobuze hibrid-electrice și trei autobuze total electrice de la Volvo. Acestea sunt primele autobuze electrificate care operează pe rutele din Kungsbacka. Acestea sunt programate să înceapă să funcționeze în iunie 2020, anunță Volvo.

Autobuzele electrice vor fi încărcate cu încărcătoare CCS de 150 kW la depoul Bussar al KE. Consumul de energie pentru un autobuz electric Volvo este cu aproximativ 80% mai mic decât pentru un autobuz diesel normal.

Kungsbacka este cel de-al patrulea oraș suedez care cumpără autobuzele electrice ale Volvo, după Göteborg, Malmö și Uddevalla. Autobuzele electric-hibride Volvo au fost în funcțiune în mod regulat începând cu vara anului 2018 la Värnamo și operează și pe ruta 55 din Gothenburg.

Autobuzele electrice și hibrid-electrice Volvo au fost vândute orașelor din multe țări, inclusiv Danemarca, Marea Britanie, Luxemburg, Olanda, Norvegia și Polonia. Pe lângă Volvo 7900 Electric, gama Volvo Buses cuprinde autobuze hibride și autobuze hibride electrice. Compania a primit comenzi pentru mai mult de 4200 de autobuze electrice la nivel global.Foto&info: Volvo Bus

1.218 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *