Volkswagen relansează un vehicul al anilor 60 în format inovativ de vehicul electric – FOTO

La expoziția din Detroit la începutul anului 2017, Volkswagen a prezentat conceptul mașinii BUZZ, un vehicul complet electric care se potrivește spiritului si vibrației care au făcut din VW Microbus un astfel de vehicul iconic, fie cu Hippies, fie cu familii din anii ’60 sau Surfer Dudes și Van Lifers de astăzi. În cadrul dezvoltării ulterioare, Volkswagen a stabilit, de asemenea, o dată de lansare pentru ID BUZZ. Vehiculul va ajunge la dealeri în 2022, după ce compactul cu patru uși I.D. Face, va avea debutul. Cu ID. BUZZ, Volkswagen se adresează în principal piețelor din America de Nord, Europa și China.

„După prezentările de la Salonul Auto de la Detroit și Geneva, am primit un număr mare de scrisori și e-mailuri din partea clienților care au spus:” Vă rugăm să construiți această mașină „, a spus dr. Herbert Diess, CEO Volkswagen în Pebble Beach. A ales Pebble Beach ca locație pentru a-și face anunțul deoarece, așa cum a explicat Diess: „Microbusul a fost de mult timp parte din stilul de viață al Californiei. Acum îl aducem înapoi prin reinventarea lui ca un vehicul electric.”Cum este și conceptul de mașină prezentat în Detroit, modelul de producție va avea bateriile montate în podeaua autovehiculului. Deoarece componentele de acționare electrică, motorul electric, electronica de putere și altele asemenea, nu ocupă mult spațiu, vehiculul are un ampatament lung, cu console scurte, permițând un interior masiv spațios și proporții mari. „Vehiculul arată ca o camionetă compactă la exterior, chiar dacă oferă spațiul interior generos al unui SUV mare”, a explicat Diess.

CEO al Volkswagen Nord-America, Hinrich J. Woebcken a adăugat: „Suntem încântați că compania noastră mamă a luat decizia de a produce ID BUZZ. Acest vehicul este echilibrul perfect între emoție, utilitate și durabilitate, prezentând în același timp evoluția noastră tehnologică. Poziția înaltă a scaunului, capacitatea de încărcare, versatilitatea generală și opțiunea de tracțiune integrală, ambalate într-un design atrăgător, sunt exact ceea ce vor clienții noștri de la noi. Și este potrivit pentru stilul de viață american, cu emisii zero.”

Deși cele mai vechi și mai noi Microbuse ale Volkswagen vor fi separate de mai mult de șapte decenii, când noul model va fi lansat, ID BUZZ are, fără îndoială, genele originale, deoarece oferă o utilizare maximă a spațiului pe amprenta unei mașini pentru pasageri, de dimensiuni medii. Bazându-se pe noua arhitectură electrică, versiunea de producție a modelului ID BUZZ va încorpora multe idei de design de la conceptul auto, inclusiv scaune multi-variabile, conectivitate interactivă și conducere extrem de automată.Foto: Volkswagen Press

978 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *