Volkswagen va instala 36.000 de puncte de încărcare pentru mașinile electrice în întreaga Europă

Volkswagen va instala 36.000 de puncte de încărcare pentru mașinile electrice în întreaga Europă

Volkswagen urmărește un progres rapid pentru e-mobilitate și își intensifică eforturile în domeniul infrastructurii de încărcare. În întreaga Europă, Grupul va instala un total de 36.000 de puncte de încărcare până în 2025, iar 11.000 dintre acestea urmează să fie dezvoltate de marca Volkswagen. Acestea vor fi instalate la uzinele Volkswagen și la circa 3.000 de dealeri Volkswagen în toate orașele mari. Cu compania Grupului pentru încărcarea infrastructurii Elli (Electric Life) și a serviciului său de taxare „We Charge”, Volkswagen se îndreaptă și către alte zone unde va instala infrastructură de încărcare. În ansamblu, Grupul investește aproximativ 250 de milioane de euro în locațiile sale europene. În același timp, grupul solicită ca alte măsuri să aibă efect rapid pentru mai multe stații de încărcare din Germania.

Estimările efectuate de Volkswagen indică faptul că 70% din toate operațiunile de încărcare vor fi efectuate acasă sau la job în viitor. Compania Elli a Volkswagen va oferi soluții complete de încărcare pentru companii și consumatori pentru a îndeplini aceste cerințe începând cu 2020. Acestea vor varia de la casete de perete accesibile, incluzând instalarea la o putere ecologică adecvată. La fabricile Volkswagen din Germania, marca va instala aproximativ 4.000 de puncte de încărcare pentru angajați dar multe dintre acestea vor fi accesibile publicului.

Stațiile publice de încărcare vor fi utilizate pentru aproximativ un sfert din toate operațiunile de încărcare. Cu serviciul „We Charge” al companiei Volkswagen, clienții vor avea acces la mai mult de 100.000 de puncte de încărcare în întreaga Europă pe viitor, pe termen mediu, cifra va crește la 150.000 de puncte de încărcare. Sunt planificate parteneriate cu lanțurile de retail, permițându-le clienților să-și încarce mașinile în mod convenabil în timp ce fac cumpărături. Un început a fost făcut cu Tesco în Marea Britanie și urmează alte lanțuri.Foto: Volkswagen

641 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *