Voith și Siemens colaborează pentru digitalizarea monitorizării aparatelor de cuplare pentru material rulant feroviar

Voith și Siemens colaborează pentru digitalizarea monitorizarării aparatelor de cuplare pentru material rulant feroviar

Voith și Siemens colaborează pentru dezvoltarea unei soluții de monitorizare a condițiilor pentru aparatele de cuplare Voith Scharfenberg. Siemens AG și Voith Turbo GmbH & Co. KG au semnat acordul de cooperare în mai 2018.

Datorită expertizei extinse în domeniul absorbției de energie, a sistemelor frontale și cuplelor, precum și a know-how-ului digital, Voith va prelua dezvoltarea soluției în cadrul cooperării. Siemens integrează aplicația în Railigent, care se bazează pe sistemul de operare Siemens IoT bazat pe MindShpere. Railigent oferă o gamă largă de servicii digitale pentru gestionarea inteligentă a mijloacelor feroviare, inclusiv aplicații pentru monitorizare inteligentă, analiză inteligentă a datelor și predicție inteligentă pentru materialul rulant, semnalizare, precum și pentru infrastructura feroviară. Soluția Voith care va fi dezvoltată va fi oferită pe suita de aplicații Siemens Railigent.

Această soluție monitorizează tubul de deformare al cuplelor și amortizorul și va reduce costurile de inspecție și întreținere. Mai mult, reduce timpul de imobilizare neplanificată și crește nivelul de siguranță a pasagerilor.

Scopul colaborării este prezentarea în comun a unei soluții preliminare la Innotrans 2018 din Berlin (Germania). În plus, ambele părți au demonstrat intenția de a consolida cooperarea prin oferirea de soluții pentru mai multe componente Voith în suita de aplicații Siemens Railigent.Foto&info: Voith

704 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *