Voith și CRRC Corporation Limited cooperează pentru Mobilitatea Electrică
Tehnologie

Voith și CRRC Corporation Limited cooperează pentru Mobilitatea Electrică

Voith și CRRC Corporation Limited, cel mai mare producător mondial de material rulant, intenționează să semneze un acord-cadru privind cooperarea strategică pentru a extinde în continuare afacerile pe piața vehiculelor comerciale și pentru a consolida afacerile feroviare și industriale. Contractul a fost semnat vineri, în timpul călătoriei cancelarei Angela Merkel în China, în prezența șefilor de guvern din ambele țări.

Ambele companii intenționează să colaboreze în domeniul sistemelor de acționare electrică. Aceasta va include cercetarea și dezvoltarea în comun cu privire la producția în serie a sistemelor și componentelor de propulsie electrică integrate pentru vehicule electronice, în care CRRC a acumulat o experiență extraordinară. În plus, Voith are o experiență de peste 70 de ani în proiectarea și dezvoltarea sistemelor de transmisie și propulsie și a componentelor pentru vehicule comerciale.

Acordul-cadru subliniază extinderea suplimentară a cooperării pe termen lung între Voith și CRRC. În ianuarie, ambele companii au inaugurat două întreprinderi comune în China, care se concentrează pe cercetare și dezvoltare, fabricație, vânzări și servicii ale unei game largi de produse feroviare și industriale. Prin crearea cooperării strategice suplimentare, Voith și CRRC își vor integra în continuare experiența bine stabilită în industriile vehiculelor comerciale, vor alinia lanțurile lor de aprovizionare globale, vor conduce sinergii în captarea oportunităților de pe piața emergentă și vor consolida pozițiile de conducere pe piețele lor.Foto&info: Voith

154 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *