Voith și China Railway Rolling Stock Corp (CRRC) formează noi asocieri
Tehnologie

Voith și China Railway Rolling Stock Corp (CRRC) formează noi asocieri

Voith și China Railway Rolling Stock Corp (CRRC), cel mai mare producător de material rulant din lume, aprobă asocierea dintre CRRC Beijing Nankou Co., Ltd (“CRRC Nankou”) și Voith Turbo China Co., Ltd (“Voith China”), societățile mixte situate în Beijing și Shanghai, ca parte a eforturilor comune de formare a unui parteneriat strategic și de creștere a afacerilor atât pe piața feroviară, cât și pe piețele industriale.

Cele două societăți mixte, localizate la Beijing și Shanghai, se vor concentra pe cercetarea și dezvoltarea, producția, vânzările și serviciile unei game largi de produse pentru industria feroviară. Acestea includ uneltele de transmisie și alte produse pentru trenurile de mare viteză, trenurile regionale, precum și pentru vehiculele metro și ușoare. Asociațiile în participațiune vor servi, de asemenea, diferite piețe industriale cu o varietate de produse, cum ar fi cutii de viteze eoliene și compresoare de aer.

Înființarea societăților mixte subliniază extinderea în continuare a cooperării pe termen lung dintre Voith și CRRC. Voith a fost un partener de lungă durată pentru CRRC. Prin înființarea asociațiilor în participațiune, Voith și CRRC vor strânge împreună expertiza lor bine stabilită în industria feroviară, vor alinia lanțurile globale de aprovizionare, vor crea sinergii pentru a capta oportunitățile de pe piețele emergente și vor consolida pozițiile de lider pe piețe.


Foto&info: Voith

153 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *