Despre interfoane video: prin cablu și WiFi

Firmele se bazează în mare măsură pe videoconferințe și aplicații fără fir, care în multe cazuri au eliminat facturile enorme de transport cu companiile aeriene și ale hotelurilor asociate întâlnirilor personale și promovarii de vânzare.

Și atât firmele, cât și proprietarii de case au reușit să-și îmbunătățească sistemele de securitate, grație sistemelor de interfonie video de înaltă calitate, disponibile acum la prețuri foarte rezonabile. Aceste sisteme pot oferi și alte funcții foarte utile.

Este un sistem video de interfon doar ceea ce spune numele lui?
Destul de mult. În termenii cei mai simpli, un interfon video este foarte asemănător cu sistemele de interfon audio cu care suntem mai toții familiarizați și care sunt încă în jurul nostru astăzi. Acestea permit comunicarea directă între două sau mai multe puncte, cel mai adesea pentru a comunica cu vizitatorii la punctele de intrare în clădiri sau pentru a monitoriza activitatea în anumite încăperi. Monitoarele pentru bebeluși sunt unul dintre cele mai bune exemple ale modului în care sistemele de interfon audio (și video) sunt adăugate binevenite în interiorul unei case.Interfoanele audio de înaltă tehnologie au fost  în mod curent sisteme cu fir, iar acest tip de interfon este încă disponibil. Evoluțiile tehnologice au făcut posibilă conectarea camerelor TV cu circuit închis (CCTV), a posturilor de interfon și a monitoarelor prin WiFi, prin Bluetooth sau prin alte mijloace – făcând sistemele mai flexibile și mai convenabile. Iar apariția unei comunicații video fiabile punct-la-punct a permis crearea de interfoane video care oferă o dimensiune complet nouă sistemelor de securitate și de monitorizare. (Nu toate sistemele de interfonie video sunt wireless, sistemele full-wire sunt, de asemenea, un produs actual la un pret accesibil.) Nu este doar faptul că puteți vedea cine este la ușă (sau vizionați copilul în timp ce doarme), ceea ce face ca interfoanele video să fie mai valoroase decât verișorii lor mai în vârstă. Unele pot lucra mână în mână cu butoane de tip push-push, cu mouse-ul sau cu alte sisteme avansate de intrare. Înregistrările video pot fi înregistrate cu ușurință pentru o utilizare ulterioară, dacă este necesar. Managerii de fabrici pot urmări activitatea din sectii sau altă parte a fabricii și apoi pot comunica cu lucrătorii în timp real. Iar când utilizați un sistem care interfețează fără fir cu dispozitivele externe, puteți primi o avertizare pe telefon, puteți vedea cine vă afla la ușă și decideți dacă să le oferiți acces – fie că sunteți acasă, la serviciu sau într-un alt oraș.

DiVID videoconferințe oferă o gamă largă de sisteme de interfonie video potrivite pentru aproape orice aplicație, la prețuri accesibile cu livrare din magazin sau comenzi online.

890 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *