VDL Bus & Coach va livra 25 de autobuze electrice în orașul suedez Umea

Municipiul Tulcea începe procedurile pentru achiziția a 25 de autobuze electrice

Primăria Umeå din Suedia a anunțat că VDL Bus & Coach este câștigătoare a licitației pentru 25 de autobuze electrice. Aceasta este cea mai mare comandă de autobuze electrice VDL pentru Suedia. VDL a fost selectat ca furnizor de sistem, ceea ce înseamnă că compania nu va livra numai cele 25 de autobuze electrice Citeas SLFA-180, ci și stațiile de încărcare, fiind și responsabilă pentru implementare.

Autobuzele vor fi utilizate pentru operarea pe liniile 1 și 8. Umeå este cel mai mare oraș din nordul Suediei și, de asemenea, unul dintre orașele cu cea mai rapidă creștere din Swedennb. Serviciul de autobuz din Umeå este furnizat de Transdev Sverige AB. Autobuzele vor fi puse în funcțiune în iunie 2019.

Cele 25 VDL Citeas SLFA-180 au un pantograf montat pe acoperiș, cu o baterie de 169 kW, 48 de locuri și porturi USB pentru călători. Autobuzele sunt, de asemenea, echipate cu un „pachet Nordic”, care include caracteristici suplimentare, cum ar fi izolarea suplimentară și încălzirea pentru a acomoda climatul rece al Suediei. Aceste autobuze silențioase, fără emisii, oferă un mediu de viață mai sănătos.

Încărcarea rapidă a autobuzelor are loc printr-un încărcător dublu de 450 kW la trei puncte din traseu, și anume Tomtebo, Umedalen și Östra Ersboda. De asemenea, autobuzele sunt încărcate cu un încărcător lent la depou în timpul nopții. Depoul cuprinde 25 de încărcătoare, dintre care 12 sunt încărcătoare dublă de 30 kW și unul este încărcător de 50 kW.Sursa: VDL Bus & Coach
Foto: Andrei Marian

1.021 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *