VDL Bus & Coach a livrat primul autobuz electric din Elveția

VDL Bus & Coach a livrat primul autobuz electric din Elveția

VDL Bus & Coach a livrat primul Citea Electric pentru Elveția, către PostBus. Autobuzul face parte dintr-un proiect pilot și se desfășoară pe linia 342 între Sarnen Bahnhof și Alpnach Dorf Bahnhof din 10 septembrie 2018. Prin acest proiect pilot, PostBus intenționează să câștige experiență în operarea electrică. În plus față de autobuzul electric, VDL Bus & Coach va furniza și stațiile de încărcare.

VDL nu va fi doar furnizor al autobuzului pentru această comandă, ci și furnizor de sistem. Citea SLF-120 Electric, echipat cu un acumulator de 180 kWh, este încărcat lent atât în timpul nopții la autobaza din Sarnen, cât și în timpul zilei la gara Alpnach Dorf Bahnhof prin intermediul unor prize (150 kW). Stația Alpnach Dorf Bahnhof este ultima oprire pe traseu, unde autobuzul oprește o medie de 15 minute, oprire care permite autobuzului să fie în funcțiune pe tot parcursul zilei.

Citea SLF-120 Electric pentru PostBus este un autobuz electric de 12 metri cu podea joasă și o configurație cu 3 uși. Acest lucru permite e-bus-ului să mențină un flux optim de pasageri și îl face potrivit pentru rutele mai aglomerate de transport urban și regional. Datorită conceptului ușor al Citea Electric, costurile de operare sunt foarte scăzute, iar „Profitul de proprietate” maxim este garantat. De asemenea, nu există emisii de gaze de eșapament, iar e-busul este foarte silențios, ceea ce aduce beneficii pentru viabilitatea regiunii. Acest lucru nu este numai plăcut pentru pasageri, ci și pentru locuitorii din zona înconjurătoare.Foto&info: VDL Bus & Coach

1.089 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *