Van Hool va prezenta trei premiere mondiale și 18 vehicule la BUSWORLD EUROPE 2019

Van Hool va prezenta trei premiere mondiale și 18 vehicule la BUSWORLD EUROPE 2019

Van Hool, producător independent de autobuze, autocare și vehicule industriale, își va prezenta puterea la BUSWORLD EUROPE, prezentând în standul său (sala 5, cabina nr. 502) nu mai puțin de trei premiere mondiale pentru publicul larg. În plus, Van Hool va prezenta o serie de inovații tehnologice pe vehiculele sale, care reflectă puterea inovatoare a companiei.

În urmă cu doar patru ani, Van Hool a lansat gama EX, o alternativă modernă, eficientă, inovatoare și confortabilă la concurența în continuă creștere pe piața mondială de autocare.
La BUSWORLD EUROPE Van Hool va prezenta EX11, al patrulea model din gama EX (adăugându-se la EX15, EX16 și EX17). Cu aceasta, Van Hool răspunde cererii crescânde a pieței pentru a oferi un vehicul bine echipat și confortabil din clasa de 11 metri. Inclusiv variantele L și H, cu o înălțime de îmbarcare mică sau standard, gama EX completă constă din nu mai puțin de 10 versiuni. Ca toate aceste versiuni, EX11 poate fi comandat imediat. Toate sunt disponibile cu motoare DAF puternice și economice din ultima generație „NG”, împreună cu o gamă largă de cutii de viteze manuale, automate și automate.

În 2017, orașul francez Pau a plasat o comandă cu Van Hool pentru 8 FC Exqui.City18 FC: autobuze-tramvai articulate cu motor pe hidrogen. Această unitate convertește hidrogenul și oxigenul în energie electrică prin electroliză inversă. Pe de o parte, energia electrică este utilizată pentru a alimenta vehiculul, iar, pe de altă parte, energia neutilizată este stocată în bateriile cu litiu pentru o putere suplimentară unde și când este nevoie, de exemplu atunci când vă îndepărtați de un popas. Singura emisie din acest vehicul cu „emisie zero” este legată de vaporii de apă. Aceste vehicule sunt, de asemenea, premiere la propriu: niciodată nu a fost construit un sistem complet de tranzit rapid de autobuz (BRT) cu autobuze-tramvai de 18 metri.

Designul Exqui.City18 FC Pau, are o capacitate de 125 de pasageri. Vehiculul poate fi complet alimentat în 10 minute și poate parcurge aproximativ 300 km. Prin urmare, aceste autobuze oferă companiilor de autobuz cel mai înalt nivel de flexibilitate operațională și productivitate.

CX45E este un autocar complet alimentat electric pe piața din SUA. Van Hool a selectat Proterra, principalul producător american de tehnologie pentru baterii pentru vehicule grele, pentru a furniza tehnologia bateriei E2. Vehiculul alimentat 100% electric va avea o capacitate totală de baterie de 648Kwh și o rază de lucru de aproximativ 300 km. Acest autocar va fi o soluție ideală pentru mulți clienți care operează rute fixe, în special în medii urbane și private. Având capacitatea de modelare a rutelor proprii, Van Hool și ABC Companies, partenerul și distribuitorul exclusiv pentru piața nord-americană, pot asigura o capacitate de gamă care este în mod conservator în cadrul fiecărui operator de care are nevoie.

Van Hool lucrează cu partenerul și distribuitorul său exclusiv ABC Bus Companies, Inc. de mai bine de treizeci de ani, pentru a pune compania belgiană pe harta din SUA. Astăzi, există mai mult de 11.000 de autocare și autobuze Van Hool pe drumurile din America de Nord.

Van Hool va prezenta nu mai puțin de 18 vehicule la BUSWORLD EUROPE: dintre acestea, 7 autocare și 1 autobuz vor fi expuse și 10 autocare vor fi folosite pentru teste. Acest lucru va oferi vizitatorilor profesioniști șansa de a vedea calitatea gamei extinse de Van Hool. Van Hool va profita de acest eveniment pentru a introduce inovații tehnologice pe câteva dintre vehiculele sale. Aceste inovații vor fi dezvăluite pentru prima dată la Busworld Europe 2019.Foto&info: Van Hool

1.239 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *