Union Pacific a echipat peste 90% din locomotivele sale cu sistemul Positive Train Control

Union Pacific a echipat peste 90% din locomotivele sale cu sistemul Positive Train Control

Union Pacific continuă să facă pași pentru implementarea sistemului Positive Train Control (PTC). Compania anticipează că va îndeplini toate termenele necesare pentru instalarea PTC în rețeaua sa. După cum prevede legislația federală, Union Pacific va continua să pună în aplicare, să testeze și să perfecționeze suita complexă de tehnologii care cuprind sistemul în 2019-2020.
Positive Train Control al Union Pacific este cel mai mare dintre toate căile ferate nord-americane, cuprinzând mai mult de 27.000 de kilometri de traseu, aproximativ o treime din cât se rulează cu PTC în SUA și cu 45% mai mult decât următoarea cale ferată ca mărime. Union Pacific este în contact regulat cu oficialii administrației federale de cale ferată în ceea ce privește progresele înregistrate de PTC.

O prezentare a sistemului PTC găsiți pe site: Sistemul Positive Train Control din SUA: Detalii și principii de funcționare

Union Pacific a echipat peste 90% din locomotivele sale cu sistemul Positive Train Control

Instalarea și punerea în aplicare a PTC în întreaga rețea feroviară din SUA, inclusiv transportul de pasageri și de marfă, este costisitoare și complexă. Una dintre părțile cele mai provocatoare ale implementării PTC este asigurarea interoperabilității sistemelor între toate liniile ferate și locomotivele din SUA. Având în vedere diferitele niveluri de pregătire a operatorilor de transport de marfă și de călători din America de Nord, este important ca toate companiile să continue să coopereze pentru menținerea sănătății, siguranței, rezistenței și fluidității rețelei feroviare, pe măsură ce PTC este implementat.

Performanțele primului trimestru din 2018 pentru Union Pacific au inclus:
– Pregătirea a 8 segmente suplimentare de traseu pentru operarea cu PTC, aducând numărul total de segmente de cale ferată la 176 sau 97%. Aceste segmente de cale sunt echipate cu dispozitive cum ar fi semnale, comutatoare și radiouri, având coordonate GPS definite, care identifică mii de locații precise pentru coordonarea PTC la nivel de sistem.
– Specializarea a mai mult de 3.300 de angajați suplimentari în operațiunile PTC, crescând numărul total de angajați instruiți la aproximativ 22.690, sau 88%. Materialele de instruire sunt adaptate la o varietate de roluri ale angajaților, incluzând inginerul, operatorul, dispecerul, întreținere/inginerie, mecanică, semnal, telecomunicații și tehnologii informaționale.
– Creșterea cu aproape 900 de kilometri de traseu unde este instalat PTC, crescând numărul total de kilometri operați cu Positive Train Control la 10.899 sau 64%.Foto&info: Union Pacific

1.047 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *