UK – GB Railfreight testează o nouă locomotivă hibrid-electrică

UK - GB Railfreight testează o nouă locomotivă hibrid-electrică

GB Railfreight (GBRf) a preluat o locomotivă de manevră hibrid+ Clasa 18 ca parte a unei probe de trei luni cu Beacon Rail Leasing, marcând cea mai recentă extindere a flotei sale de material rulant. În timp ce GBRf se uită către viitorul activelor sale, locomotiva de manevră va permite emisii reduse de poluare și zgomot, demonstrând o contribuție clară la provocarea de a îndeplini obiectivele de zero carbon ale Regatului Unit.

Locomotiva a fost livrată la Whitemoor marți, 1 februarie, unde va fi supusă unei serii de teste pentru a înțelege capacitățile și performanța acesteia.

Fabricat de Clayton Equipment Ltd, Clayton 18 este alimentat de o baterie care asigură o funcționare fără emisii acolo unde sunt disponibile facilități de încărcare sau printr-un sistem de frânare regenerativă. Când apar probleme legate de raza de acțiune sau de funcționare, se poate utiliza un motor eficient la bord, conform Stage V, pentru a crește timpul de funcționare a locomotivei.

David Golding, director de active, GB Railfreight, a declarat: „Locomotiva de manevră Clasa 18 hibrid+ are puterea de a juca un rol cheie în decarbonizarea viitoarei noastre flote. În viitor, va oferi o gamă largă de beneficii durabile capabile să reducă semnificativ impactul asupra mediului al operațiunilor noastre.”

Clive Hannaford, Managing Director, Clayton Equipment, a declarat: „Suntem foarte mândri să modernizăm GB Railfreight prin Beacon Rail cu locomotiva Clasa 18. În mediul în schimbare rapidă, cu obiective de decarbonizare, cererea crescută pentru emisii mai scăzute, tehnologie nouă și capacitate mai mare, Clayton Equipment Hybrid+ CBD90 va sprijini GBRf cu beneficii durabile de mediu, ceea ce îndeplinește angajamentul lor de a investi în noi tehnologii și de a oferi economii reale de costuri.”

Foto&info: GB Railfreight337 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *