Bucuresti

(UP 12.08) Travertec Buzău și Metabet Pitești au ofertat pentru traversele bi-bloc ale liniei de metrou ușor de pe Pasaj Grant

12.08.2019 – Licitatia a intrat in etapa de evaluare financiara a ofertei.

Licitația pentru un „Contract de furnizare traverse BI-BLOC echipate cu sistem de prindere elastică a șinei pentru transport urban pe sine (tramvai) – ecartament nominal 1435mm”, necesare modernizării liniei 41 metrou ușor pe Pasaj Grant, a intrat în evaluare tehnică, la licitație participând Travertec Buzău și Metabet Piteși. Urmează evaluarea și finalizarea contractului. Valoarea maximă a contractului va fi de 2,07 milioane lei.

Conform SEAP „Obiectul contractului consta in furnizarea traverse BI-BLOC echipate cu sistem de prindere elastică a șinei pentru transport urban pe sine (tramvai) – ecartament nominal 1435mm pentru ducerea la îndeplinire a cerințelor prevăzute în contractul nr. 03 din 05.02.2019 ”Servicii elaborare PT+DE, asistență tehnică și execuție lucrări de reabilitare și consolidare pasaj denivelat suprateran POD GRANT” încheiat cu Administrația Străzilor București.”


Foto: mobilitate.eu

222 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *