Transports Publics 2018 a selectat cei 4 câștigători ai Public Transport Innovation Awards 2018

Transports Publics 2018 a selectat cei 4 câștigători ai Public Transport Innovation Awards 2018

După ce în urmă cu două săptămâni a fost prezentată lista preliminară a celor 12 candidați la Public Transport Innovation Awards 2018, prezentată aici, pe data de 12 iunie a avut loc etapa finală de desemnare a câștigătorilor celor 4 categorii pentru competiție. Astfel, câștigătorii competiției sunt:

Sisteme de operare și de ticketing:
– Competa Mobilité Mulhouse de către Cityway oferă un acces rapid, simplu, cu un smartphone sau card, la toate serviciile de mobilitate ale orașului, indiferent de operator, precum și posibilitatea de a urmări utilizarea în timp real și de a primi o singură factură pentru toate călătoriile și serviciile utilizate.

ITS: informații și servicii pentru pasageri:
– Pysae Fleet din Pysae este o soluție de informare a pasagerilor care combină o platformă de operare, un program de asistență pentru șoferi bazat pe smartphone, și o aplicație pentru pasageri, care utilizează mai mulți factori pentru a îmbunătăți calitatea serviciului.

Accesibilitate, accesorii, amenajări și design:
– Cykleo Bike Escalator este un sistem de deplasare a bicicletelor de la un nivel la altul, permițând astfel realizarea parcărilor pentru biciclete în locuri inaccesibile

Move Green! – Energie și mediu:
– IVECO Trolley Bus este un troleibuz de generație nouă, cu emisii zero, cu un sistem de alimentare care combină liniile aeriene cu stocarea energiei în baterii, tratând astfel vârfurile de consum și facilitând reîncărcarea, permițând, în același timp, rularea fără linii aeriene.

Premiile pentru Inovare în Transportul Public au onorat cele mai bune inovații ale expozanților de la Transports Publics, Expoziția Europeană a Mobilității. Organizate sub egida Ministerului Francez pentru Tranziție Ecologică, Premiile evidențiază companiile din Franța și din întreaga Europă care sporesc atractivitatea transportului public prin dezvoltarea de noi produse și servicii.Foto: Iveco

795 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *