Locomotivele Softronic Transmontana fac performanță pe liniile Green Cargo Suedia

Locomotivele Softronic Transmontana fac performanță pe liniile Green Cargo Suedia

Primele două locomotive Softronic Transmontana pentru Green Cargo livrate în această vară au o putere aproape dublă față de un sistem convențional cu locomotive RC, permițând soluții logistice mai eficiente pentru clienții Green Cargo. Acum, drumurile de testare ale locomotivelor sunt în plină desfășurare. Johnny Halvarsson, mecanic de locomotivă din Borlänge, povestește despre un test de rulareîntre Borlänge-Avesta-Ludvika și Västerås cu noile locomotive Softronic Transmontana. Cu locomotiva Transmontana, sunt oferite soluții logistice mai eficiente pentru clienți, în special în ceea ce privește opțiunile de transport mai grele. Locomotivele nu numai că oferă o capacitate sporită și o siguranță sporită, dar, de asemenea, reduc costurile de transport pentru clienți.

Care este impresia generală despre noua locomotivă, comparativ cu vechile modele?
Impresia generală este foarte bună și nu există indicații inutile care să interfereze. Mersul este eficient și se simte stabil și puternic.

Care sunt principalele avantaje ale noilor locomotive cu șase axe față de cele patru axe?
Înafară de faptul că avem de monitorizat cu două axe mai mult, este vorba despre același lucru din punct de vedere al condusului. Dar, au frâne de blocare care pot fi folosite ca viteză și timp independent, ceea ce permite roților să rămână curate și, astfel, să aibă o mai bună aderență. Mai mult, locomotiva este echipată cu cinci convertizoare, care operează și se ajută reciproc oricare dintre ele ar fi defect și deconectat.

Cum se simte ca conducerea locomotivei?
Foarte bine. Locomotiva are un sistem de control al vitezei de croazieră care frânează eficient fără a fi nevoie de frâne pneumatice. Am condus locomotive Traxx foarte mult și multe caracteristici sunt la fel. Cu toate acestea, locomotiva Transmontana are atât ceva nou cât și ceva vechi, dovedit, care cred că are avut succes. Nu este controlată la fel de mult de computere. Dacă trebuie să deconectez un motor dintr-un anumit motiv, de exemplu o defecțiune sau alertă, acest lucru se poate face din timp, fără a fi nevoie să deconectăm comutatorul principal și să riscăm o oprire, de exemplu. Este o trăsătură foarte bună. De asemenea, există informații clare și bune pe ecrane.

Există vreo diferență mare în cabină sau în tabloul de bord?
Da, cred. Un mare avantaj în timpul conducerii este că există un frigider mare și cuptor cu microunde în fiecare cabină. Și așa cum am menționat mai devreme, nu există mesaje de eroare inutile din când în când. Un alt lucru foarte bun este că orice eroare poate fi recunoscută rapid fără a fi nevoie să accesăm meniuri diferite. Este doar un buton de apăsat.

Ai avea ceva propuneri de îmbunătățire?
Am observat câteva lucruri mici, dar sper că producătorul le poate ajusta, aici vorbind de lucruri mărunte, cum ar fi un far mai eficient pe fază lungă. Deoarece poate să apară ceva neprevăzut pe linie când conduc într-o zonă cu vizibilitate redusă, cu trenuri foarte grele.

Dacă ar trebui să alegeți ce locomotivă preferați să conduceți, care este și de ce?
Atunci va fi Transmontana pentru că este una nouă. Va fi interesant să vedem cum vor față unei temperaturi scăzute și unei ierni reale cu tot ce înseamnă. Cu siguranță se dovedește a fi o provocare pe drum. Aștept cu nerăbdare să obțin un tren de oțel foarte greu pe care să îl trag cu Transmontana. Primul meu sentiment este că asta va fi bine.Foto&info: Green Cargo Suedia

5.533 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *