Transmashholding testează unul din cele mai puternice ansambluri de tracțiune pentru locomotive din lume

Transmashholding testează unul din cele mai puternice ansambluri de tracțiune pentru locomotive din lume

O probă tehnică a ansamblului de alternatoare de tracțiune sincrone AT2C-2800 / 400B, fabricată la uzina Transmashholding (TMH) din Novocherkassk (NEVZ), a trecut cu succes testările. Ansamblul de tracțiune este fabricat pentru cea mai puternică locomotivă de transport feroviar de marfă din Rusia, TE25K2M, fabricată de uzina TMH din Bryansk (BMZ).

A fost proiectat de TMH Engineering ca parte a Programului de Substituire a Importurilor și este o alternativă la echipamentul importat din Ucraina. Funcția ansamblului este de a alimenta motoarele de tracțiune DC prin intermediul redresorului, de a oferi suportul pentru tracțiune, de a alimenta ansamblul de tracțiune și de a asista la pornirea motorului. Se compune din două alternatoare sincrone (principale – 2800 kW, auxiliare – 400 kW) instalate într-o singură incintă. Componentele active ale alternatoarelor principale și auxiliare sunt unificate cu echivalentele deja produse la NEVZ.

Prin rezultatele studiilor, documentația ansamblului a primit o notă „O1”, care permite producerea unui lot de 100 unități. Personalul fabricii a pregătit deja un set de producție pentru a asigura calitatea necesară. TMH este singurul producător din Rusia care oferă o întreagă linie de material rulant de tracțiune, inclusiv locomotive electrice și diesel de diferite puteri, configurații, tipuri și scopuri.Foto&info: Transmashholding

1.166 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *