Transformatorul inovativ ABB RESIBLOC Rail pentru trenuri crește semnificativ eficiența

Transformatorul inovativ ABB RESIBLOC Rail pentru trenuri crește semnificativ eficiența

ABB a anunțat lansarea transformatorului său de tracțiune fără ulei, RESIBLOC Rail, care oferă cel mai înalt nivel de siguranță și eficiență în transportul feroviar. Astfel de transformatoare alimentează puterea de bază a trenurilor, cum ar fi tracțiunea, iluminatul, încălzirea și ventilația, frânele, semnalizarea și comunicarea. Transformatoarele de tracțiune reprezintă o legătură critică în lanțul de tracțiune, conducând performanța trenului și serviciile operatorului. Tehnologia inovatoare RESIBLOC fără ulei dezvoltată de ABB folosește izolația epoxidică și fibra de sticlă pentru a oferi o rezistență mecanică de neegalat. Transformatorul poate funcționa în cele mai dure condiții și permite operatorilor să maximizeze siguranța și eficiența energetică și ecologică.

Transformatorul fără ulei atinge o rată de eficiență record de 97%. În comparație cu transformatoarele tradiționale, se pot reduce costurile totale ale energiei operaționale cu până la 10%.

Tehnologia RESIBLOC fără ulei, dezvoltată inițial de ABB pentru a îmbunătăți siguranța prin eliminarea riscului de incendiu și a utilizării în condiții extreme, este implementată cu succes într-o serie de aplicații cum ar fi nave marine, instalații petroliere și gaze offshore, minerit subteran și multe alte extreme medii. Acesta este acum pentru prima dată introdus pentru transportul feroviar. Tehnologia inovatoare elimină, de asemenea, riscul de scurgeri de ulei, reduce necesitatea întreținerii și permite reciclarea sigură și ușoară a materialelor sale.Foto&info: ABB

1.156 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *