Transdev Suedia facilitează rezervarea biletelor de tren către Europa

Transdev Suedia facilitează rezervarea biletelor de tren către Europa

Snälltåget, serviciul feroviar pe distanțe lungi de la Transdev Suedia, a lansat un nou serviciu de rezervare, care permite clienților să rezerve bilete de tren către 30 de orașe germane. În același timp, Snälltåget își extinde traficul cu mai multe trenuri de noapte între Malmö și Berlin în această vară.

Cererea de călătorii internaționale cu trenul este în creștere, iar Snälltåget este astăzi singura companie din Suedia care oferă călătorii cu trenul în Europa prin serviciul Malmö-Berlin. În acest context, Snälltåget a lansat un nou serviciu la sfârșitul lunii martie, ceea ce face mai ușoară rezervarea biletelor de tren către continentul european.

Pe site-ul Snälltågets puteți cumpăra acum bilete de la Stockholm, Norrköping, Linköping, Nässjö și Alvesta către un număr de 30 de orașe germane. Biletele sunt vândute în combinație cu trenul de noapte Snälltågets Malmö – Berlin (căile ferate germane) Deutche Bahn trenuri expres, trenurile Intercity și trenuri regionale. Puteți include și călătorii cu Skånetrafiken sau SL (sisteme de transport public local din Suedia) cu traseul din Germania. Biletele sunt distribuite prin e-mail ca fișier PDF după rezervare.Foto&info: Transdev

1.119 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *