Mobilitate

Tramvaiele Alstom au intrat în serviciu la Avignon

Alstom a implementat primul său tramvai de nouă generație Citadis X05 în versiunea scurtă, pe prima linie de tramvai din Grand Avignon. Cu o lungime de 24 de metri, echipat cu 4 uși duble pe fiecare parte, tramvaiul Citadis X05 pentru Grand Avignon va putea transporta peste 140 de pasageri. Ușile duble, duble facilitează accesibilitatea și transferul de pasageri în stații. Totul a fost conceput pentru o experiență plăcută de călătorie: ferestre mari care acoperă 40% din tramvai, LED-uri cu difuzoare pentru iluminare moale, omogenă, sistem de informații de ultimă generație, scaune mari, aer condiționat și protecție video.

Citadis X05 are componente standardizate, dovedite, mai accesibile, oferind locuitorilor din zona din Avignon un material fiabil și ușor disponibil. Citadis X05 este deosebit de eficient din punct de vedere energetic și poate reciclat până la 99%.

Alstom oferă o gamă largă de produse și servicii și a furnizat, de asemenea, liniile (studii, furnizare și asamblare), stația electrică de 750 V și 6 km de linii de contact aeriene (studii, furnizare, instalare și testare) în parteneriat cu OTS.


Foto&info: Alstom

152 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *