ADTPBI lansează consultarea pentru achiziția a 25 de rame electrice pentru trenurile metropolitane

ADTPBI lansează consultarea pentru achiziția a 25 de rame electrice pentru trenurile metropolitane

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti – Ilfov a demarat procedura pentru „Determinarea valorii estimate pentru achizitia de material rulant nou destinat transportului feroviar metropolitan de calatori – rame electrice EMU si cotatie pentru mentenanta acestora”, ce vizează achiziția a aproximativ 25 de rame electrice pentru viitoarea rețea de trenuri metropolitane.

Determinarea valorii estimate se va realiza pentru doua tipuri de rame electrice EMU:
TIP 1 – minim 110 locuri pe scaune fixe, minim 2 locuri pentru persoane cu mobilitate redusa si 100 de locuri in picioare la 4 persoane/mp si a serviciului de mentenanta necesar functionarii pentru o perioada de 15 ani cu posibilitate de prelungire pana la 30 de ani; (cf. Anexa 2a)
TIP 2 – minim 180 locuri pe scaune fixe, minim 4 locuri pentru persoane cu mobilitate redusa si 200 de locuri in picioare la 4 persoane/mp si a serviciului de mentenanta necesar functionarii pentru o perioada de 15 ani cu posibilitate de prelungire pana la 30 de ani; (cf. Anexa 2b)
Pentru fiecare tip, se va prezenta defalcat pretul unitar per EMU si pret mentenanta 15 ani.

Consultarea va cere posibililor ofertanți să specifice costul pentru cele două tipuri de rame și costul cu minim 15 ani de mentenanță inclusă. Propunerile pot fi transmise până la data de 06.03.2022, urmând ca finalizarea consultării să aibă loc pe 16.03.2022.

Foto: TPBI638 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *