TMH Internațional a livrat 24 de locomotive noi în Mongolia

TMH Internațional a livrat 24 de locomotive noi în Mongolia

La începutul lunii decembrie, 4 locomotive diesel de transport de marfă din clasa 2TE25K2M și 3 locomotive diesel de manevră clasa TEM18DM în noiembrie 2021 au fost expediate către calea ferată Ulan-Bator din Mongolia, finalizând contractul semnat in 2019.

Un total de 10 locomotive de manevră și 14 locomotive de tracțiune principală au fost expediate în Mongolia. Două clasă TEM18DM, livrate în 2021, au fost adaptate pentru ecartamentul de 1435 mm.

Clasa TEM18DM sunt operate în Mongolia de peste 10 ani, Clasa 2TE25KM – din 2017. În prezent, peste 30 de locomotive din flota feroviară a Mongoliei au fost produse de TMH.

Ambele tipuri se au un record excelent de fiabilitate, eficiență și disponibilitate, precum și feedback pozitiv cu privire la confort și întreținere din partea celor care operează cu ele, fie mecanici fie personal de mentenanță.
Locomotivele expediate în Mongolia au fost proiectate ținând cont de condițiile climatice dure și au fost pregătite pentru nivelul ridicat de praf și scăderea temperaturii, tipice pentru Mongolia. Sistemele moderne de microprocesoare ale locomotivelor reglează continuu sarcina generatoarelor diesel și monitorizează starea echipamentelor, ceea ce crește siguranța și eficiența.

TMH este singurul dezvoltator și producător de locomotive de toate tipurile, scopurile, puterea și ecartament din Rusia. Dezvoltarea este condusă de filiala sa – TMH Engineering.

Pe lângă Clasa 2TE25K2M și Clasa TEM18DM, TMH produce și Clasa 2TE25KM și Clasa 3TE25K2M. Gama de locomotive diesel este foarte solicitată pe liniile feroviare principale, precum și la întreprinderile industriale cu o flotă feroviară. Aceste locomotive deservesc căile ferate și companiile din Rusia, Mongolia, Kazahstan, Uzbekistan, Turkmenistan și Belarus – crescând cantitatea de mărfuri transportate în timp ce scad costurile operaționale.

Foto&info: TMH International138 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *