TMB Barcelona testează în premieră autobuzul electric eCitaro
Mobilitate

TMB Barcelona testează în premieră autobuzul electric eCitaro

În această săptămână, TMB testează un autobuz 100% electric și fără emisii dezvoltat de producătorul german Mecedes-Benz. Acesta este versiunea electrică a autobuzului Citaro. eCitaro ales autobuzul anului 2019, este supus unor teste diferite, pentru a evalua sistemul de tracțiune și programarea și configurarea încărcărilor.

Dacă modelul Citaro este unul dintre modelele cele mai versatile al industriei de autobuze, Mercedes-Benz a avansat încă o dată cu versiunea electrică de 100%, prezentată anul trecut, care dorește să fie una dintre vedetele de la summitul global UITP, care va avea loc săptămâna viitoare la Stockholm. Ceea ce distinge acest model este proiectarea punții din spate, cu motoare electrice ZF încorporate în acționarea roților, care, în conformitate cu producătorul, îi conferă o eficiență ridicată.

Testarea acestui vehicul de 12 metri face parte din colaborarea TMB cu producătorii de vehicule de transport public, în conformitate cu promovarea celor mai aplicabile tehnologii curate.


Foto&info: TMB

163 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *