The Light a trecut de etajul opt cu lucrările de construcție

The Light a trecut de etajul opt cu lucrările de construcție

Proiectul de birouri The Light, din imediata apropiere a Universității Politehnice București, avansează în ritmul propus, conform monitorizării ESOP, acum lucrându-se la etajul 8 din 11. Este prevăzut ca The Light să fie gata în luna aprilie 2019, ca termen de intrare a clienților la amenajarea spațiilor.

În prezent se duc mai multe negocieri pentru contracte de pre-închiriere. The Light va avea o suprafață închiriabilă de 21.000 mp, conform standardelor BOMA, dispusă pe 11 etaje, cu un design timeless și cu un sky-bar la ultimul etaj.

Construcția este realizată cu materiale eficiente și cu tehnologii de ultimă generație, având ca scop mărirea confortului angajaților care se vor muta aici începând cu anul viitor.
În ceea ce privește spațiul interior, forma dreptunghiulară va permite o compartimentare optimă.

Spațiile de birouri vor fi de clasă A, de calitate superioară, iar locația este preferată în acest an de companii mari din IT&C, în zonă stabilindu-și sediile sau urmând a se muta în următorii doi ani Freescale, London Stock Exchange, Microsoft etc.

Polul de birouri de centru-vest, ce are ca zone fierbinți Orhideea și Politehnică oferă numeroase avantaje pentru companiile care își caută birouri în acest moment, existând în lucru proiecte de calitate superioară, amplasate chiar lângă stațiile de metrou Politehnică și Grozăvești, în apropierea Universității Politehnice București și a căminelor din Regie, care reprezintă cel mai mare campus studențesc din România.

Tot la câteva minute distanță de mers pe jos se află complexe noi ce însumează mii de apartamente moderne, cu oferte de vânzare și de închiriere, mulți din actualii și viitorii angajați tineri din zonă având posibilitatea să scurteze timpul deplasării la serviciu.

Și pentru că este o zonă cu foarte mulți tineri, aici sunt deschise numeroase săli de fitness, restaurante pentru toate tipurile de bugete, dar și grădinițe și școli pentru copiii viitorilor angajați. O grădiniță de stat este de altfel situată chiar vis-a-vis de The Light, iar o grădiniță și o școală privată sunt amplasate în vecinătatea lui.Foto&info: ESOP.RO

737 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *