Thales va digitaliza căile ferate din Olanda pentru următorii 37 de ani

Cea mai sigură cale ferată din Europa este în Olanda lucrând constant la prevenirea incidentelor la trecerile la nivel

Thales anunță că a fost selectat de ProRail pentru a înlocui sistemul actual cu un nou sistem central de siguranță (CSS) pe rețeaua feroviară olandeză. Contractul are o durată maximă de 37 de ani cu o valoare de 420 de milioane de euro, o parte semnificativă fiind dedicată inovației.

CSS este bazat pe software și permite tranziția de la analogic și să trecem la digital. CSS controlează securitatea căii ferate central din centrele de date ProRail. Astăzi, această activitate se desfășoară în continuare prin semnale de-a lungul căii, dar trecerea la o soluție digitală va îmbunătăți drastic mentenabilitatea și scalabilitatea rețelei feroviare. Sistemul va fi îmbunătățit continuu în timpul implementării pentru a continua să satisfacă cerințele pieței în schimbare și pentru a profita de viitoare posibilități.
ProRail a selectat Thales la aproape doi ani de la publicarea licitației CSS. CSS joacă un rol central în realizarea obiectivelor ERTMS. În consecință, noul CSS va crește siguranța și capacitatea trenurilor pentru a face față creșterii viitoare a transportului de marfă și pasageri. Călătoria în Europa cu trenul va deveni, de asemenea, mult mai ușoară și, prin urmare, mai atractivă.

Foto&info: THALES507 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *