Thales a deschis un important Centru de Competențe Tehnice la București

Siemens Mobility și Thales vor furniza un sistem de automatizare și semnalizare pentru liniile de metrou Grand Paris Express

Odată cu deschiderea noului său Centru de Competențe Tehnice (ECC) din București, Thales își valorifică amprenta globală, pentru a-și consolida capabilitățile în toate domeniile sale principale: de la spațiu și apărare până la securitate și aerospațială și transport.

La ceremonia de inaugurare a noului centru, Thales a salutat demnitarii români, ambasadori, reprezentanți ai industriei românești și ai instituțiilor guvernamentale. Alegerea Grupului de a-și amplasa Centrul de Competențe de Inginerie din București a fost condusă de un mare grup de ingineri calificați cu înaltă calificare pe care orașul le oferă. Thales intenționează să își extindă în continuare activitatea în țară și să depășească 1.000 de angajați în următorii 3 ani.

Cu aproape 3 miliarde de euro investiți în cercetare și dezvoltare în fiecare an, Thales este o forță de inovare cu operațiuni în 56 de țări. Bazându-se pe poziția sa de lider în industria transportului feroviar, Thales din România își diversifică activitățile pentru a deveni un jucător pe toate piețele de bază ale Grupului. ECC va fi implicat atât în activități civile și de apărare, în sistemele pentru trenuri și metrou, în gestionarea traficului aerian, în apărarea terestră și navală, în avionică, în securitatea informatică și în sateliți.


Foto&info: Thales

657 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *