TestOBU.SIL0: soluția pre-test ERTMS eficientă din punct de vedere al costurilor

TestOBU.SIL0: soluția pre-test ERTMS eficientă din punct de vedere al costurilor

Testarea ERTMS la fața locului este bine cunoscută ca fiind obligatorie, costisitoare și complexă, pentru care ERTMS Solutions a dezvoltat o soluție unică de realizare. TestOBU.SIL0 oferă o soluție de schimbare a jocului, care oferă o soluție pre-test ERTMS eficientă din punct de vedere al costurilor, care asigură, de asemenea, validarea liniilor ERTMS. În cadrul proiectelor HPGVSE (High Performance High Performance) și HPMV (High Performance Conventional Line), SNCF RESEAU a ales TestObu.SIL0 ca instrument de testare pentru platformele de testare a sistemelor de sol ETCS2 și GSMR / GPRS și dinamică la fața locului de testare. TestOBU.SIL0 are propriul DMI, care respectă standardele ERTMS aplicabile Baseline 3 R2.

În comparație cu soluția SIL4 EVC, TestOBU.SIL0 este eficientă din punct de vedere al costurilor și poate fi ușor de operat. În plus, TestOBU.SIL0 poate fi utilizat în parteneriat cu ERTMSCamCorder pentru a crea un sistem complet de optimizare a testelor pentru a ușura sarcina activității de testare, reducând costurile și timpul asigurând în același timp cea mai înaltă calitate a datelor.

Beneficii cheie:
Reduce costul testelor ERTMS
Poate fi configurat pentru a schimba comportamentul aplicativ, permițând testarea modurilor degradate și adaptarea la specificul național
Permite testarea câmpului la capăt, inclusiv stratul de aplicație
Suporta testare multi-TestOBU.SIL0 impotriva RBC-urilor reale
Se potrivește cu orice vehicul
Nu necesită re-omologare
Susține analiza pas-cu-pas a stratului de aplicație Subset-026

TestOBU.SIL0 include mai multe componente:
ERTMSFormalSpecs, un instrument software proiectat special de ERTMS Solutions pentru a face față cerințelor ERTMS în mod formal, atât pentru sistemele de cale ferată, cât și pentru cele de cale ferată.
BaliseLifeCheck (dacă este necesar sau disponibil în vehicul) a cărui utilizare nu necesită o omologare suplimentară. (Opțional)
EDORProbe, de la partenerul ERTMS Solutions, Expandium, o soluție derivată din soluția Expandium Unattended Probe. (Opțional)


Foto&info: ERTMS Solutions

310 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *