Tehnologia Alstom Atlas ERTMS Level 2 începe serviciul comercial pe linia spaniolă de mare viteză
Transport

Tehnologia Alstom Atlas ERTMS Level 2 începe serviciul comercial pe linia spaniolă de mare viteză

În urma fiabilității extinse care demonstrează testele efectuate de ADIF și aprobarea Agenției Spaniole de Siguranță Feroviară (AESF), sistemul de control al trenurilor Alstom ERTMS Level 2 a intrat în serviciul comercial pe linia de mare viteză Valladolid-León din nordul Spaniei.

Această punere în funcțiune urmează contractului 2014 încheiat de Adif, acordat unui consorțiu condus de Alstom, pentru a moderniza secțiunea Valladolid-León cu tehnologia ERTMS Level 2, inclusiv întreținerea pentru o perioadă de 20 de ani.

Alstom’s Atlas ERTMS Level 2 este o soluție digitală de semnalizare care permite trenurilor să ruleze la viteze mai mari fără semnale fizice de cale. Cu Atlas, linia Valladolid-León va crește siguranța și disponibilitatea, precum și viteza trenului, vitezele maxime crescând de la 200 km / h la 300 km / h. Mersul actualizat rezultat va permite pasagerilor să beneficieze de perioade mai scurte de călătorie.

Contractul include proiectarea, achiziționarea, instalarea, punerea în funcțiune și 20 de ani de întreținere a sistemelor de semnalizare, telecomunicații fixe și de protecție automată a trenurilor, controlul centralizat al traficului (CTC), echipamentele de securitate, echipamentele mobile de comunicații GSM-R și infrastructura pentru trenuri.Foto&info: Alstom

116 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *