Talgo și Organizația Arabă pentru Industrializare au semnat un acord pentru îmbunătățirea materialului rulant pe toate segmentele feroviare din Egipt

Talgo și Organizația Arabă pentru Industrializare au semnat un acord pentru îmbunătățirea materialului rulant pe toate segmentele feroviare din Egipt

Talgo și Organizația Arabă pentru Industrializare (AOI), unul dintre cele mai mari conglomerate industriale din Egipt, au semnat un acord-cadru pentru dezvoltarea comună a proiectelor de îmbunătățire a capacității și a performanței căilor ferate egiptene. Acest acord este independent de contractul de furnizare a 6 trenuri de ultimă generație, atribuit în aprilie de ENR, compania națională de exploatare feroviară a țării mediteraneene.

Acordul a fost semnat în sediul producătorului de trenuri spaniole la Madrid de către CEO-ul Talgo, Jose Maria Oriol Fabra, și președintele SEMAF, Maj. Gen. (Ret.), Esmail Nagdy. SEMAF Factory este sucursala AOI responsabilă cu producerea materialului rulant feroviar. Consilierul președintelui AOI, Dr. Maha Nassar, a participat, de asemenea, la ceremonie.
În condițiile acordului-cadru, Talgo și SEMAF-AOI vor explora toate opțiunile disponibile pentru fabricarea în comun a materialului rulant pentru a fi utilizate în diferite segmente de operare, inclusiv servicii feroviare pe distanțe lungi și ca parte a planurilor ambițioase în curs de reducere a timpilor de călătorie și îmbunătățirea calității serviciilor de transport public în Egipt.

Acordul va aprofunda relația comercială stabilită în aprilie trecută, când ENR a acordat lui Talgo ceea ce va fi al doilea proiect de modernizare a trenurilor, după punerea în funcțiune cu succes a trenurilor de mare viteză pentru calea ferată Haramain din Arabia Saudită. Cu o sumă totală de contract aproape de 158 de milioane de euro, Talgo va furniza ENR șase trenuri complete de călători care vor oferi servicii pe ruta principală a țării, conectând orașele Alexandria din Mediterana cu capitala, Cairo și sudul orașului. din Aswan.


Foto&info: Talgo

551 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *