Suedia – Van Hool va livra 21 de autobuze electrice dublu articulate pentru orașul Malmo

Suedia - Van Hool va livra 21 de autobuze electrice dublu articulate pentru orașul Malmo

Van Hool anunță că a incheiat un contract cu Nobina, cea mai mare companie de transport persoane din Scandinavia, pentru livrarea a 21 de autoduze electrice dublu articulate cu baterie, model cu lungimea de 24 de metri numit Exqui.City. Trambuzele vor intra în funcțiune la mijlocul anului 2022 în Malmö (Suedia) pentru transportul public de pasageri. Vehiculele sunt alimentate cu baterii de mare capacitate și vor fi încărcate în depoul Nobina din Malmö.

Filip Van Hool, CEO Van Hool: „Această comandă confirmă încrederea pe care Nobina o are în Van Hool. Aceasta este o referință nouă și importantă pentru Van Hool și reprezintă dovada incontestabilă a puterii tehnologice a companiei. Van Hool se angajează pe deplin în gama sa de autobuze și autocare cu emisii zero 100%. Suntem convinși că diversele soluții 100% zero emisii pe care le oferim – baterie electrică, troleibuz și hidrogen – pot, în funcție de aplicația locală, să ofere un răspuns la inițiativele de mediu și de durabilitate pe care le întreprind companiile de transport public din întreaga lume. În calitate de producător independent belgian de autobuze și autocare, cu clienți în toată lumea, am livrat nu mai puțin de 1.200 de vehicule alimentate electric, până acum punctul forte al Van Hool constă în faptul că am acumulat multă experiență în diverse tipuri complexe de vehicule alimentate electric, inclusiv vehicule electrice cu baterie 100% și infrastructura de încărcare care o însoțește.”

Exqui.City combină flexibilitatea unui autobuz cu eficiența unui tramvai. Aceste trambuse au un design futurist distinct și un nivel ridicat de confort cu aer condiționat, niveluri reduse de zgomot și iluminare eficientă. Oferă accesibilitate optimă cu o înălțime mică de îmbarcare și urcare și coborâre ușoară datorită celor patru uși duble. Acest tip de vehicul este construit pe o platformă multi-putere care acum are emisii 100% zero: baterie electrică, troleibuz și hidrogen. Această platformă face din Exqui.City, în ambele versiuni de 18 și 24 de metri, o bază pentru utilizarea acestor diferite sisteme de alimentare ecologice.

Cu Exqui.City, disponibil în versiuni de 18 și 24 de metri, Van Hool oferă un răspuns realist la cererea de transport public urban sigur, ecologic, eficient și rentabil. Există deja peste 300 de trambuze care funcționează în 17 orașe, în primul rând în Europa, dar și în Martinica.

Van Hool este un producător belgian independent de autobuze, autocare și vehicule industriale. Compania, care a fost fondată în 1947, are sediul în Koningshooikt. Marea majoritate a unităților produse sunt destinate Europei și SUA. Van Hool are aproximativ 3.300 de angajați în întreaga lume, dintre care majoritatea lucrează la unitățile de producție din Koningshooikt (Belgia) și Skopje (Macedonia de Nord).

Foto&info: Van Hool346 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *