Suedia – Green Cargo optimizează ruta feroviară spre Italia și Austria pe podul feroviar din Danemarca

Suedia - Green Cargo optimizează ruta feroviară spre Italia și Austria pe podul feroviar din Danemarca

De la începutul anului, Green Cargo a schimbat metoda de programare pentru rutele lor internaționale de trenuri directe către Italia și Austria. Transporturile către Austria și Italia sunt acum operate prin Danemarca și nu prin ruta feribotului între Trelleborg și Rostock.

„Prin această schimbare, ne simplificăm producția, ne reducem costurile, utilizarea vagoanelor și, în cele din urmă, putem scurta timpii de transport”, spune Richard Kirchner, director de marketing la Green Cargo.

Trenul Italy Direct, care a fost rulat de două până la trei ori pe săptămână prin ruta feribotului Trelleborg-Rostock, este rulat prin Danemarca din 3 ianuarie, cu o frecvență neschimbată.
Trenul Austria Direct circulă acum prin Danemarca și Rheinkamp în afara Moers, în zona Ruhr, pentru conectarea și deconectarea vagoanelor. Rheinkamp a fost ales datorită posibilității de a combina trenul Austria Direct în combinație cu alte vagoane de la alte garnituri, de exemplu, Belgium Direct permițând mai multă flexibilitate. Linia rulează neschimbată în acest moment, cu două până la trei curse dus-întors pe săptămână.

„Odată cu reprogramarea Austria Direct, deschidem noi oportunități pentru transportul feroviar de marfă între Belgia, Franța și vestul Germaniei către și dinspre Suedia”, spune Richard Kirchner.

Foto&info: Green Cargo323 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *