SUA – Siemens va asigura mentenanța ramelor Desiro din California timp de 12 ani

SUA - Siemens va asigura mentenanța ramelor Desiro din California timp de 12 ani

Siemens Mobility a semnat un contract de 12 ani pentru asistență tehnică și aprovizionarea cu piese de schimb (TSSSA) de către North County Transit District (NCTD) din San Diego, California, pentru flota lor de rame Siemens Sprinter Diesel Multiple Unit (DMU). Cu o valoare de 80 de milioane de dolari, contractul include servicii de bază pentru un termen de 12 ani cu o opțiune de 3 ani care urmează să fie executate pe bază de comandă de sarcini, dacă sunt executate. Aceste vehicule Sprinter DMU sunt în serviciul operatorului din 2008.

Districtul North County Transit este o agenție de transport public care transportă peste 10,3 milioane de pasageri anual în North San Diego County și în centrul orașului San Diego, California. NCTD acoperă o zonă geografică de aproximativ 1.020 de mile pătrate, cu o populație de aproximativ 849.000 de oameni. În conformitate cu termenii contractului, Siemens Mobility va oferi angajați cu normă întreagă la fața locului pentru expertiză tehnică, managementul materialelor, managementul proiectelor și suport tehnic.

Siemens Mobility va furniza, de asemenea, servicii CorMap, un sistem digital de gestionare a activelor echipamentelor de întreținere, tuturor vehiculelor din flota de material rulant NCTD, inclusiv pentru vagoanele etajate, locomotivele și vehiculele DMU sprinter. CorMap sprijină flota de material rulant pentru a optimiza și reduce costurile de întreținere prin îmbunătățirea calității datelor, sporind în același timp fiabilitatea și disponibilitatea flotei.
Ca parte a acestui acord, flota Siemens DMU a NCTD va avea o rețea largă de asistență disponibilă, inclusiv conexiuni directe și imediate pentru asistență de la depozitele locale și naționale Siemens Mobility, precum și sediul și fabrica de servicii corporative din Sacramento. NCTD va avea, de asemenea, acces la rețeaua exclusivă de asistență globală a Siemens pentru inovații în achiziții, inginerie și întreținere.

Foto&info: Siemens Mobility493 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *