STB SA achiziționează o substație electrică pentru înlocuirea substației Nițu Vasile distrusă de un incendiu ceea ce va permite circulația tramvaielor la Romprim

STB SA a lansat licitația pentru achiziția unei substații electrice modulare, de tip container, pentru înlocuirea celei de la Nițu Vasile, distrusă de un incendiu, până la reabilitarea acesteia. Substația va costa până la 14,94 milioane lei. Ofertele pot fi depuse până la data de 09.01.2023, urmând ca atribuirea să aibă loc până la data de 09.04.2023. Punerea în funcțiune va avea loc până la 31.12.2023.

Odată cu punerea în funcțiune a substației, troleibuzele liniilor 73, 74 și 76 vor putea circula din nou cu parc maxim și pe trasee normale, iar tramvaiele 1/10 vor circula din nou la terminalul Romprim.

Substatia modulara tip container va fi livrată cu amenajarea amplasamentuluui, montaj si punere in functiune, in conformitate cu cerintele Caietului de sarcini si a Specificatiei tehnice. Planurile de ansamblu si de montaj cu caracteristicile tehnice ale echipamentelor, accesoriilor si materialelor, inclusiv datele necesare intocmirii detaliilor de montaj (planuri de montaj, cu indicarea tuturor cotelor de gabarit), precum si listele cu testele de tip si testele care se vor realiza la punerea in functiune, trebuie livrate la patru saptamani dupa semnarea contractului, in conformitate cu cerintele Caietului de sarcini si a Specificatiei tehnice Substatie electrica de tensiune. Substatia modulara tip container se va livra cel tarziu pana la data de 31.12.2023, cu amenajare amplasament, montaj si punere in functiune.

1.961 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *